OPENINGSUREN


Maandag tot Zondag:
na afspraak 

Contacteer Ons

0484 42 41 79
[email protected]
Quinten Matsijslei 10
2018 België
BTW BE0886 214 071

  

BOEK NU

Gespecialiseerde behandelingen voor het hele lichaam

Er fris en gezond uitzien betekent tijd maken voor verzorging en behandeling, maar ook voor uzelf. Bij Studio One - Wownails and More in Antwerpen krijgt u verschillende behandelingen van iemand met deskundige ervaring, op maat van uw behoeften. En dat in een ontspannen sfeer zodat u kunt genieten terwijl u van top tot teen wordt verzorgd.

Gespecialiseerde behandelingen voor het hele lichaam

Er fris en gezond uitzien betekent tijd maken voor verzorging en behandeling, maar ook voor uzelf. Bij Studio One - Wownails and More in Antwerpen krijgt u verschillende deskundige behandelingen van iemand met een uitgebreide ervaring, op maat van uw behoeften. En dat in een ontspannen sfeer zodat u kunt genieten terwijl wij u van top tot teen verzorgen.

Fijngevoelige handen en voeten

Een professionele pedicure en manicure kan een weldaad zijn. Bij Studio One - Wownails and More knippen we nagels bij en vijlen ze in vorm, nagelriemen duwen we achteruit en we verwijderen eelt. Eventueel kan u een mooie lak van OPI laten aanbrengen.

Toom uw beharing in

Nooit was ontharen zo eenvoudig. Studio One - Wownails and More gebruikt de hars van Depilève voor waxen en ontharen. Of u kan kiezen voor de definitieve ontharingsmethode van IPL. De haren worden dan weggebrand met lichtimpulsen. Na 6 of 8 beurten, met tussenpozen van 5 weken, heeft u al een uitstekend resultaat. Alle behandelingen voor ontharing zijn zowel voor mannen als voor vrouwen.

Weelderige wenkbrauwen

Wil u een sensuele blik? Studio One - Wownails and More is gespecialiseerd in het verven van wenkbrauwen. Neisha is het kwaliteitsmerk waar onze schoonheidsspecialiste voor kiest. Want het biedt de beste oplossing als u geen mascara meer wil gebruiken. Dit gaat 2 tot 3 weken mee.

Heeft u nog vragen of wil u onmiddellijk een afspraak maken? Neem dan vandaag nog contact op. Studio One - Wownails and More staat garant voor de beste behandelingen in Antwerpen en omgeving.