Trendy

Modern + Eigentijds

ANTWERPEN

Ontsnap even aan de dagelijkse sleur en gun uzelf het genot van een ontspannende verzorging. Alles draait om u in het schoonheidssalon Studio One - Wownails and More, gelegen in een trendy wijk in Antwerpen. Hier worden al uw wensen op het vlak van schoonheid en welzijn waargemaakt. Zowel mannen als vrouwen zijn welkom.

BOEK NU

BEHANDELINGEN

LEES MEER

GELNAGELS

LEES MEER

WORKSHOPS

LEES MEER

Jarenlange ervaring en passie

Dankzij jarenlange ervaring en passie voor verzorging is schoonheidsspecialiste Myriam Raoui altijd op de hoogte van de vernieuwingen in de sector. Op die manier biedt ze u alleen de allerbeste behandelingen. Met professionele technieken en hoogwaardige producten streeft dit schoonheidssalon naar perfectie.Laat ongewenste haren op een zachte en efficie╠łnte manier verwijderen en ontdek de voordelen van permanente ontharing. Voorkom problemen door een regelmatige manicure of pedicure. En volg de opleiding in de nagelstudio voor het aanbrengen van gelnagels en gellak.

Maak tijd voor jezelf

Kom eens langs en neem vooral de tijd om uw lichaam de nodige aandacht te geven. Neem vandaag nog contact op of maak een afspraak met ons schoonheidssalon in Antwerpen. Vergeet ook niet om regelmatig terug te komen en onze nieuwste promoties te ontdekken.